(video) Un nou film de groază se anunță a fi unul dintre cele mai terifiante de până acum

Filmele horror încep să fie în vogă la momentul actual, iar acum un nou film va face ravagii în industria cinematografică.

(video) Un nou film de groază se anunță a fi unul dintre cele mai terifiante de până acum
(Foto: captură video)

Au fost câteva filme de genul The Babadook", The VVitch" şi recent Veronica", dar acum se pare că va apărea un alt film care va înfricoşa pe toată lumea. Filmul A Quiet Place" este bazat pe o linişte completă într-o lume populată de monştri care te vor ucide dacă te vor auzi.

Monştrii par să te lăsa în pace dacă eşti complet silenţios, dar dacă ai făcut şi cel mai mic zgomot, ei vor veni şi iţi vor zdrobi coastele şi te vor distruge în bucăţi, scrie protv.ro.

Filmul este regizat de către John Krasinki, cunoscut şi sub numele de Jim din U Office, iar în rolurile principale sunt Emily Blunt şi soţul ei. Ei joacă rolul unor părinţi care trăiesc în această lume pe cât se poate de silenţios pentru a nu fi bântuiţi de creaturi misterioase.

Filmul are nişte recomandări incredibile. Trailer-ul a fost primit foarte bine, fiind bine de ştiut că filmul va atinge aşteptările tuturor.

Un critic de filme, Kristy Puchko a scris un comentariu despre film, explicând cât de mult i-a plăcut: A Quiet Place este un masterclass în suspans. Îţi întoarce ţipetele împotriva ta. Tensiunea este atât de intensă, încât vei simţi goluri în stomac. Este un deliciu terifiant. Îmi pare rău de oamenii care au fost martori ţipetelor mele."

Numărul incredibil al recomandărilor acestui film sunt greu de calculat şi ce este foarte incitant este ca filmul va fi lansat în Europa pe 4 mai.

Întreaga industrie cinematografică vorbeşte despre acest film şi suntem foarte curioşi cât de înviorător va fi.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub