(video) Un început de vară mai special de Ziua căpșunilor și a cocktailurilor de vin la Château Vartely Wine

Un festival plin de culoare și vinuri care mai de care. Vizitatorii au avut parte să combine fructul verii, căpșuna cu cele mai estivale vinuri la Chatâteau Vartely.

(video) Un început de vară mai special de Ziua căpșunilor și a cocktailurilor de vin la Château Vartely Wine
(Foto: captură video)

Fiecare vizitator a primit câte un cocktail chiar la intrare, astfel din plin au avut parte să guste savoarea verii.

Ei au beneficiat de un pachet All Inclusive în în baza căruia s-au delectat nelimitat de cocktailuri răcoritoare din vin și căpșune, carne și legume la grătar, deserturi și înghețată, excursie prin vinărie, poze memorabile și desigur căpșune din abundență.

Atmosfera și voia buna a fost acompaniată de muzică live pe întreg parcursul zilei.

 

„Am luat o limonadă cu căpşună, de fapt ocăpșunată” probabil. Vinul este foarte bun”, a declarat o vizitatoare.

„Primele impresii sunt deja bune”, a mai declarat altă vizitatoare.

„Ne bucurăm de pământul bogat, roditor moldovenesc și vinurile noastre gustoase”, a spus un vizitator la festival.

„Atmosfera este super faină, avem o multitudine de oportunități să savurăm timpul liber, să savurăm o cupă de șampanie, de vin și niște căpșune”, a declarat o altă vizitatoare la eveniment.

„Pentru mine ca om de vin, este o mare bucurie să văd lumea aproape de vin, să văd că lumea se bucură, că lumea încearcă tot mai multe”, a declarat wine blogeer-ul Horia Hasnaș.

Nu este o noutate că vinul este un partener bun pentru cocteiluri, poate fi servit cu fructe diferite și uite noi am ales să facem un mariaj între vin și căpșune și am ales ca acest festival să-l petrecem în luna iunie. Deja suntem la a doua ediție, cred că avem succes”, a declarat directorul executiv al Château Vartely, Arcadie Foșnea.

Festivalul va fi deschis doar astăzi până la orele 21, cei care încă nu au reușit, mai au puțin timp să degusteze cele mai savuroase vinuri cu căpșuni.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub