(video) Un elefant a căzut peste public, în timpul unui spectacol de la un circ din Germania

În timpul unui spectacol cu elefanți la un circ din Germania, unul dintre animale a început să le împingă pe celelalte două spre public, până când un elefant, pe nume Tompteusen, a căzut peste public, transmite digi24.ro.

Nimeni din public nu a fost rănit, cu excepția unui bărbat, care s-a ales cu câteva tăieturi superficiale la picior.

Foto: independent.co.uk

Imaginile filmate în timpul spectacolului din Osnabrück, Germania, arată cum elefantul, pe care se afla o acrobată a circului, este împins spre public, se dezechilibrează și cade. 

Angajații circului au ajutat animalul să se ridice, iar spectacolul a continuat, în ciuda faptului că elefantul era rănit și avea un picior umflat, din cauza căzăturii.

Organizațiile care militează pentru drepturile animalelor cer din nou eliminarea animalelor sălbatice din circuri, argumentând că acestea sunt ținute în condiții improprii și bătute pentru a performa în spectacole.

Din 2017, în România, este interzisă folosirea animalelor sălbatice în circuri, cu excepţia câinilor, cailor, delfinilor şi a unor păsări exotice.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.