(video) Un avocat din Chișinău ar fi exploatat sexual, timp de doi ani, o minoră. Bănuitul riscă detenție pe viață

Un avocat din Chișinău ar fi exploatat sexual o fată în vârstă de 13 ani. Acesta a adăpostit-o în apartamentul său și timp de doi ani ar fi întreținut relații sexuale cu minora. Au fost găsite probe care atestă posibilă exploatare şi altor copii de către învinuit, anunță procurorii.

(video) Un avocat din Chișinău ar fi exploatat sexual, timp de doi ani, o minoră. Bănuitul riscă detenție pe viață
(Foto: captură video)

Potrivit procurorilor, începând cu anul 2016, bărbatul, profitând de vârsta fragedă a victimei, care avea 13 ani şi provine dintr-o familie social-vulnerabilă, dintr-o localitate din Republica Moldova, a adăpostit-o în apartamentul său, unde minora a fost exploatată sexual.

Copila ar fi fost abuzată sexual în mai multe perioade distincte timp de aproximativ 2 ani de zile. După obţinerea şi verificarea informaţiilor cu privire la fapta investigată, procurorii şi ofiţerii de poliţie au percheziţionat domiciliul avocatului, în care a fost găsită minora, abuzatorul fiind reţinut.

Pub

La fel, au fost găsite probe care atestă posibilă exploatare şi altor copii de către făptuitor - circumstanţe care sunt investigate în prezent.

Avocatul este învinuit de trafic de copii, şi dacă va fi găsit vinovat riscă pedeapsa sub forma de închisoare pe un termen de la 15 la 20 ani sau detenţiune pe viaţă.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub