(video) Ucenicii VW au pregătit două maşini pentru Worthersee: Un Golf cu 411 CP şi un altul care merge doar cu CNG

Două echipe de ucenici ai Volkswagen au dezvoltat și au construit de sine stătător două automobile conceptuale pentru cea de-a 37-a întâlnire GTI organizată anual în preajma lacului Wörthersee din Austria.

Specialiștii în devenire ai Volkswagen şi-au prezentat mașinile lor unui public larg: Golf GTI Next Level (făcut de tineri de la uzina VW din Wolfsburg) și Golf Variant TGI GMOTION (făcut de tineri de la uzina VW din Zwickau).

(video) Ucenicii VW au pregătit două maşini pentru Worthersee: Un Golf cu 411 CP şi un altul care merge doar cu CNG
Foto: autoblog.md

Cele două Golf-uri unice au fost create în aproximativ nouă luni de zile, pe baza ideilor a 29 de ucenici, cu vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani, care au 12 specialităţi diferite. Pentru proiectarea exterioară și interioară, tinerii au contribuit cu aptitudini remarcabile și au folosit metode de dezvoltare digitală și de producție, cum ar fi tehnologia de imprimare CAD și 3D.

De asemenea, au programat aplicații dedicate pentru controlul funcțiilor speciale ale unui vehicul prin telefon sau tabletă. Vezi în detalii prin ce se remarcă maşinile, din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub