(video) Țuțu, speriat de jurnaliști. Deputatul a „fugit” de la o întâlnire cu copiii, după ce a văzut presa

Avea programată o întâlnire cu niște copii, dar a plecat imediat ce a văzut camerele de filmat. Contactat de TV8, democratul le-a spus că este ocupat.

(video) Țuțu, speriat de jurnaliști. Deputatul a „fugit” de la o întâlnire cu copiii, după ce a văzut presa
(Foto: parlament.md)

Deputații democrați Valentina Buliga și Constantin Țuțu urmau să aibă o întâlnire cu mai mulți elevi din Cimișlia, veniți în vizită la Parlament. Copiii s-au întâlnit, însă, cu un singur legiuitor, după ce Constantin Țuțu s-a întors și a plecat imediat ce a văzut camerele de filmat. Din imaginile video se vede cum deputatul intră în sala de plen, unde era așteptat de elevi, se oprește în prag pentru câteva secunde, după care dispare. 

Pub

Ulterior, pe pagina de facebook a Parlamentului, a fost plasată informația cu privire la această întâlnire unde se spune: "Deputata Valentina Buliga, Președinta Comisiei protecție socială, sănătate și familie a răspuns la întrebările tinerilor legate de activitatea sa politică, angajamentele în calitate de deputată, politicile în domeniul tineretului și creșterii nivelului de viață în Republica Moldova etc."

Tinerii au vizitat Parlamentul ca răspuns la invitația deputatei Valentina Buliga, adresate în cadrul Forumului regional antiviolență, desfășurat recent la Cimișlia. Vizita de astăzi este a 200-a la număr, înregistrată în acest an. 

Parlamentul Republicii Moldova a lansat, în perioada octombrie - decembrie 2017, o serie de evenimente dedicate prevenirii și eliminării violenței în familie și în școală. 

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub