(video) Turneul de tenis de la Roland Garros, Franța: Tenismanul moldovean, Radu Albot, susținut de suporterii români

Tenismanul moldovean, Radu Albot participă în aceste zile la Turneul de tenis de la Roland Garros din Franța. Este singurul moldovean înscris în cursă. Alături de Albot participă și șapte tenismani din România, toți fiind susținuți de suporterii români.

Foto: ATP

Chiar dacă nu sunt numeroşi, suporterii români – veniţi din Paris, Belgia sau chiar şi din România – sunt foarte activi şi se fac auziţi pe fiecare teren unde joacă un român sau moldovean.

„Am venit să-i urmărim pe ai noștri, pe români, pentru că suntem chiar mândri de ei. Ne fac să trăim tenis și în România și când suntem ieșiți din țară”, a spus unul dintre suporterii prezenți la meci.

Din România sunt prezente anul acesta șase jucătoare pe tabloul feminin şi un jucător pe cel masculin. Simona Halep, numărul unu mondial, dar şi Sorana Cîrstea, Alexandra Dulgheru, Ana Bogdan, Irina-Camelia Begu, Mihaela Buzărnescu şi Marius Copil au un adevărat grup de fani, transmite RFI România.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.