(video) Suzuki Vitara facelift se prezintă în mai multe imagini. Poate fi deja pre-comandat în UE

Noul Suzuki Vitara facelift este deja disponibil pentru a fi comandat în unele state europene. Amintim că modelul a suferit modificări în designul exterior și a adoptat sub capotă un nou motor pe benzină. 

Aspectul crossoverului japonez a fost deconspirat oficial încă la sfârşitul lunii iulie. Vitara a primit o nouă grilă a radiatorului cu elemente cromate verticale, în stilul lui Suzuki SX4 și o altă bară de protecție frontală.

Stopurile cu LED-uri au o „umplutură” diferită. De asemenea, paleta de culori pentru caroserie a fost completată cu nuanţe noi, la fel cum şi linia de jante.

Vara, Suzuki a prezentat doar o singură fotografie cu habitaclul maşinii, în care am văzut doar panoul de bord actualizat cu o grafică nouă şi un ecran color de dimensiuni mari pe mijloc. Mai nou însă, avem un acces mai mare la interior. Vezi mai multe detalii şi o galerie de imagini foto/video cu modelul, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.