(video) Suspecții în cazul Skripal au explicat vizita în Salisbury: „Acolo este o catedrală renumită”

Alexandr Petrov și Ruslan Boșirov, declarați suspecți în cazul otrăvirii lui Serghei și a Iuliei Skripal, au comentat acuzațiile și au spus că au fost în Salisbury la invitația unor prieteni. Declarațiile au fost făcute într-un interviu pentru postul tv rus Russia Today, citat de tvrain.ru.

Foto: rt.com

„Prietenii noștri ne chemau demult să vizităm acest oraș minunat. Salisbury este un oraș turistic. Acolo este o catedrală renumită în toată Europa”, a spus Ruslan Boșirov, într-o discuție cu redactorul postului tv, Margarita Simonean.

„De la bun început am plănuit să mergem în Londra și să ne distrăm. Nu a fost o călătorie de afaceri. Am planuit să ajungem și în Londra și în Salisbury”, a adăugat și Petrov.

Anterior, pe 6 septembrie, Alexandr Petrov declara pentru RT: „Nu știu nimic despre aceasta și nu am nimic de a face cu această istorie. Este o coincidență totală: care Londra, eu nici până în Altai nu pot ajunge”.

Potrivit redactorului RT, Margarita Simonean, Alexandr Petrov și Ruslan Boșirov au fost cei care au venit cu inițiativa de a realiza un interviu. Simonean a adăugat că interlocutorii nu au răspuns la întrebări care ar putea indica regiunea și locul lor de trai, informații despre rude și prieteni.

Ieri, președintele Federației Ruse Vladimir Putin a spus că autoritățile ruse au verificat identitatea celor două persoane și a declarat că „nu este nimic criminal acolo”.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.