(video) Surpriza „Air Moldova” de ziua copiilor: O bibliotecă pentru cei mai mici pasageri

De ziua copiilor, cei mai mici pasageri ai companiei "Air Moldova" vor uita de plictiseală în timpul zborului şi vor fi ocupaţi de lectură. În acest sens conducerea "Air Moldova" le va pune la dispoziţie picilor o bibliotecă la bord, datorită campaniei "Kids Digital Detox", care începe pe 1 iunie. 

(video) Surpriza „Air Moldova” de ziua copiilor: O bibliotecă pentru cei mai mici pasageri
(Foto: Air Moldova)

Scopul acestei campanii este de a reduce dependenta de aparatele digitale si de a-i ajuta pe pasageri sa se reindragosteasca de lectura.

Prin urmare după decolare, pasagerii pot solicita, de la însoţitoarele de bord, lista cărţilor puse la dispoziţie . După ce a selectat cartea, pasagerul poate să o citească pe durata întregului zbor, iar la pregătirea pentru aterizare este necesară returnarea acesteia.

Programul a fost testat de un grup de elevi de la liceul "Mihai Viteazul" din Capitală, care spun că au rămas încântaţi de campanie şi abia îşi aşteaptă următorul zbor pentru a răsfoi cărţile de la bord. 

Invitatul de onoare a evenimentului a fost scriitorul Iulian Fillip, pe care copiii l-au ascultat entuziasmati. "Ai deschis cartea şi poţi nimeri oriunde vrei tu. Fiindcă sunt cărţi atât de talentate încât te poţi teleporta", le-a spus Iulian Filip copiilor.

Deoarece proiectul începe de ziua copiilor, primele 2 săptămâni ale campaniei vor fi dedicate picilor. Astfel ei vor avea posibilitate să călătorească în lumea poveştilor împreună cu părinţii săi. Ulterior, biblioteca de la bordul aeronavelor “Air Moldova” va fi completată cu cărţi și pentru maturi.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub