(video) Secțiile de votare din Varnița, destinate celor din regiuniunea transnistreană, s-au închis. Transnistrenii, duși la Gura Bâcului

Update 19:43 Secțiile de votare din Varnița destinate votanților din regiuniunea transnistreană s-au închis. 

Cei care nu au reușit să voteze sunt ambarcați în microbuze și duși la secția de votare din localitate Gura Bâcului, pentru a-și exercita votul.

 

Ora 18:21 Alegătorii din regiunea transnistreană, aduși cu autobuzele la Varnița: De când locuim aici, așa ceva nu am văzut niciodată. 

Pub

Cozi interminabile la secția de vot din Varnita (raionul Anenii Noi), destinată locuitorilor din regiunea transnistreană. Autobuzele încărcate cu alegători nu contenesc să vină. 

Locuitorii satului Varnița spun că „nu au văzut așa ceva niciodată”. Mai mult, există voci care spun că cei transportați cu autobuzele primesc bani pentru a vota pe unul dintre cei doi concurenți electorali. 

Oamenii spun că autobuzele ar fi organizate de către reprezentanții PSRM.

UNIMEDIA precizează că, încă de la primele ore ale dimineții, mii de oameni au venit în mod organizat la Varnița, cu microbuzele, pentru a vota la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub