(video) SEBN MD- Salarii bune și condiţii de lucru comparabile cu cele din Occident: 70 de oameni și-au găsit un loc de muncă doar într-o zi

Salarii bune și condiţii de muncă comparabile cu cele din Occident, asta oferă angajaților săi una dintre cele mai moderne fabrici producătoare de cablaje electrice pentru automobile din Moldova, care continuă să promoveze activ oferta sa de lucru. Iar în acest sens, SE Bordnetze și-a deschis în această duminică larg ușile pentru toți oamenii care și-ar dori să facă parte din echipa companiei. 

Un investitor calibru pune un accent aparte pe forța de muncă. De aceea, SEBN are chiar o strategie mai aparte, prin care reușește să atragă angajați din Chișinău, Orhei, Telenești, Șoldănești, Rezina, Strășeni și Criuleni.

„Ne-am gândit să organizăm acest evinement pentru toți cei care doresc. Să vină să vadă cum arată această fabrică. Au fost colegi care le-au demonstrat ce funcții pot avea ei în fabrică. În primul rând un lucru foarte importat e să ai un post de muncă stabil, de perspectivă ceea ce noi putem oferi, deoarece investițiile care s-au făcut în această fabrică sunt de durată. Încercăm și prin sistemul de salarizare să-l facem atractiv. Tendința va fi mereu în creștere. Nu va fi niciodată mai rău, poate fi doar mai bine”, a declaratdirectorul reprezentanței din Moldova a SEBN, Igor Corman.

Pub

Oamenii, veniți din diferite regiuni la eveniment, au avut parte de un program amplu și interesant. Astfel, vizitatorii au fost familiarizați cu oferta de muncă a fabricii, având posibilitatea să beneficieze de o excursie în hala de producție, master-klassuri cu cei mai experimentați specialiști în domeniu din cadrul fabricii, dar și de un prânz gustos din contul companiei.

„O întreprindere  modernă. Cu 30 de ani în urmă am lucrat la o astfel de fabrică. Mi-a fost interesant să aflu mai multe detalii”, a menționat un vizitator.

„Feciorul meu e angajat din februarie 2017. S-ar putea să-și asigure existența un moldovean în condițiile noastre orheiene”, e de părere mama unui angajat.

La moment, la fabrica activează 1350 de angajaţi, dar scopul SEBN MD este ca până la finele anului curent numărul acestora să ajungă la 2000- 2500 de persoane.

 „Astăzi fabrica și-a deschis larg ușile pentru toți doritorii.  Au posibilitatea să încerce cu mâna lor ce înseamnă producerea unui cablaj auto. Oricare doritor poate să-și găsească un loc de muncă aici, acasă”, a declarat Sergiu Gogu.

„Îmi place graficul de muncă, transportul gratis, prânzul gratis. Totul este perfect”, susține un vizitator.

„E foarte ușor. Mi-e frică un pic, deoarece e prima dată, dar plănuiesc să vin să muncesc numaidecât”

„Condiții bune. Bravo pentru faptul că au reușit să ofere locuri de muncă”, a ținut să spună un oaspete.

„Salariul e destul de atractiv pentru început. Toți sunt asigurați cu transport. Angajații sunt hrăniți, îmbrăcați. N-ai ce căuta în Europa”, a susținut un vizitator.

În paralel cu Ziua Uşilor Deschise, a avut loc inaugurarea stadionului fabricii. Cu această ocazie, s-a desfăşura campionatul la volei și mini fotba la mini fotbal la care a participat și directorul reprezentanței din Moldova a companiei, dar şi la volei (femei). Scopul evenimentului constă în promovarea modului sănătos de viaţă în rândurile angajaţilor SEBN MD.

„Activitatea noastră nu constă doar în munca în fabrică. Noi organizăm și evenimente cu caracter social, cultar și sportiv, deoarece un mod de viață sănătos este un lucru foarte important în echipă”, a concluzionat directorul reprezentanței din Moldova a SEBN, Igor Corman.

SEBN MD are intenții serioase față de angajații săi și acordă o atenţie deosebită nu doar condiţiilor de muncă, de remunerare, ci şi de consolidarea echipei prin intermediul diferitor activităţi utile şi plăcute. Acest lucru s-a reflectat și prin faptul că din cei 325 de personae care au vizitat fabrica duminică, 70 au completat formulare de angajare.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub