(video) Reporter al Ziarului de Gardă, bruscat de către angajați ai Preturii sectorului Centru

Un reporter al Ziarului de Gardă a fost bruscat de către doi angajați ai Preturii Sectorului Centru, împingându-l din birou. Reporterul încerca să obțină o reacție de la Pavel Rusu, şeful Secţiei social-economice din cadrul Preturii Centru, pe marginea unui articol în care  ZdG scris despre afacerile cu gherete ale familiei lui.

(video) Reporter al Ziarului de Gardă, bruscat de către angajați ai Preturii sectorului Centru
(Foto: captură video/ ZdG)

"Deşi Brânzaniuc ne-a confirmat că întrebările au ajuns la pretor, acesta nu ne-a răspuns la e-mail. Astfel, a doua zi, am mers la Pretura Centru pentru a vorbi cu Pavel Rusu. După ce l-a informat că-l aşteptăm în anticameră, secretara ne-a spus că pretorul nu va discuta cu noi, pe motiv că ar fi foarte ocupat.

Am aşteptat în anticameră aproximativ o oră. Între timp, în biroul pretorului au intrat şi au ieşit mai multe persoane, inclusiv angajaţi ai preturii. Am încercat şi noi să intrăm în birou, împreună cu un angajat, pentru a discuta cu pretorul, dar acesta s-a ascuns după uşă, iar un alt angajat, care s-a prezentat ca fiind Andrei Rotaru (n.r., şeful Secţiei social-economice a Preturii Centru), a bruscat reporterul ZdG, împingându-l afară din birou", scrie Ziarul de Gardă.  

Pub

Și directoare Ziarului de Gardă, Alina Radi, a scris despre cazul reporterului, în care se adresează și primarului interimar Silviei Radu și purtătorului de cuvânt al primăriei, Vadim Brânzaniuc.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub