(video) Replici acide între Maia Sandu și Andrian Candu: Lidera PAS ar fi „mincinoasă”, iar președintele Parlamentului, „isterizat”

Andrian Candu a numit-o ieri pe Maia Sandu "mincinoasă", iar lidera PAS, în replică, a scris că președintele Parlamentului este "isterizat".

Comentariile lui Andrian Candu, din cadrul emisunii "Important" se referă la critica adusă anterior de Maia Sandu legii cetățeniei, pe care a numit-o "bombă nucleară".

Foto: UNIMEDIA

"Zilele trecute ne acuza pe noi că am venit cu o soluție economică, cu cetățenia. Prostie mai mare nu am auzit. Ori e ea zero profesionalism economic și atunci nu înțeleg cum colegii au ținut-o în Ministerul Economiei, sau minte, că e mincinoasă. 

Legislații de genul acesta au foarte multe state în lume: SUA are un program special de investiții versus cetățenie prin cartea verde, Marea Britanie are un astfel de sistem, Cehia recent a aprobat o astfel de chestiune, Țările Baltice, Bulgaria Malta, Serbia. Foarte multe state au un astfel de program care încurajează investițiile, prin a da permis de ședere, care mai apoi duce la cetățenie. [...]

Adică alții pot avea astfel de instrumente, dar noi trebuie să o ascultăm cu atenție pe Maia Sandu și să nu ne dezvoltăm. La fel a criticat și tichetele de masă, la fel a criticat și Arena și orice început bun realizat de Guvernul Republicii Moldova. Știți de ce? Deoarece le este frică de faptul că vom avea succes", a declarat Andrian Candu.

În replică, Maia Sandu a venit cu un mesaj pe Facebook.

"Când Andrian Candu, isterizat, vine cu astfel de calificative în adresa mea sau a PAS, poți doar să constați cât de slabi și lipsiți de orice credibilitate au devenit. Limbajul său violent arată că, după alegeri, PD își propune să guverneze alături de Dodon și Șor, la adresa cărora nu prea are critici. 

Însă oamenii văd că așa-numitele lor proiecte - protejarea ucigașilor, demolări cu carul la mijloc de noapte, vinderea cetățeniei pe ascuns unor oameni cu trecut dubios, tergiversarea dosarului Șor pentru a-l lăsa sa cheltuie banii furați, niciun bănuț întors din miliardul dispărut, Arena Națională și câte și mai câte - sunt niște „inițiative” făcute împotriva cetățenilor și a statului, doar în interesul propriului buzunar. 

Noi, cetățenii onești ai acestei țări, suntem în război direct cu corupții, indiferent dacă aceștia sunt din PD, PSRM sau alte partide-marionetă. Cei de la guvernare știu că năruirea lor nu mai poate fi oprită, că noi reprezentăm un pericol real la adresa confortului și libertății lor, de aceea devin tot mai isterici, iar metodele lor devin tot mai mârșave. 

Răbdarea oamenilor are însă o limită. În toamnă, vom pune punct batjocurii și vom câștiga, alături de toți cetățenii, acest război cu hoția și minciuna", a scris lidera PAS.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.