(video) Reacția lui Ilan Șor la acuzațiile ONG-urilor din domeniul Drepturilor Omului la adresa sa

După ce ONG-urile din domeniul Drepturilor Omului au condamnat recent discursul cu amenințări făcute de Șor la adresa jurnaliștilor, primarul de Orhei nici de data aceasta nu a ezitat să vină cu o reacție. În acest sens, dânsul a ținut să menționeze faptul că atunci când va veni la guvernare, va adopta o lege potrivit căreia activitatea ONG-urilor va fi considerată ilegală.

(video) Reacția lui Ilan Șor la acuzațiile ONG-urilor din domeniul Drepturilor Omului la adresa sa
(Foto: UNIMEDIA)

„Vreau să spun că 98% dintre voi sunt escroci...Atunci când voi ajunge la guvernare veți fi obligați să mergeți să lucrați în câmp, la întreprinderi, măturători. Eu vă voi asigura cu locuri de muncă”, a spus Șor.

Pub

Acest comportament este incompatibil cu democrația, instigă la ură și violență. El nu poate fi lăsat nesancționat de către autorități, se arată într-o declarație publică a ONG-urilor.

UNIMEDIA amintește că la data de 23 iuie amenințările primarului de Orhei, Ilan Șor, la adresa jurnaliștilor, dintr-un video postat pe pagina sa de Facebook, au ajuns și în vizorul Procuraturii Generale. 

De asemenea, un cetățean pe nume Alexandr Petkov a depus astăzi la Procuratura municipiului Chișinău o sesizare împotriva primarului de Orhei, Ilan Șor, cu privire la protestul din data de 20 iulie, organizat de Șor și formațiunea sa pe care o conduce, împotriva lui Andrei Năstase și Maia Sandu,

UNIMEDIA amintește că Ilan Șor a organizat la data de 20 iulie un protest împotriva lui Andrei Năstase și Maia Sandu, care ar fi implicați în acțiuni de lichidare a rețelei de magazine sociale lansate de Șor.

La finalul protestului organizat de către Partidul Șor, manifestanții au lăsate pancarte la sediile PAS și PPDA, pe care este inscripționat că în acel loc va fi deschis un magazin social, după alegerile parlamentare.

Totodată, primarul de Orhei, Ilan Șor, a venit cu un mesaj după protestul de vineri care a avut loc în Chișinău. Anume prin acest video, dânsul s-a mai referit și la jurnaliștii care scriu „porcării despre oameni”.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub