(video) Putin i-a arătat unui prinţ arab limuzina sa, inclusiv interiorul: „E mai mult decât un Mercedes”

Săptămâna trecută, șeful statului rus a avut o întâlnire oficială cu omologul său din Abu Dhabi, prințul Mohammed bin Zayed Al Nahya. Datorită unor filmări oficiale a fost surprins pentru prima dată interiorul limuzinei prezidenţiale.

Despre limuzina prezidenţială AURUS Senat deja cunoaștem aproape toate detaliile importante datorită atenției deosebite care s-a acordat faţă de această noutate a industriei autohtone ruseşti. Un secret era doar habitaclul maşinii care a fost ascuns până acum din motive de securitate de ochii curioşilor.

Vladimir Putin i-a prezenat maşina prinţului arab şi l-a invitat să ia loc pe unul dintre scaunele pentru pasagerii spate. Între timp, preşedintele Federaţiei Ruse i-a spus că „este ceva mai mult şi mai mare decât un Mercedes” (posibil referindu-se la spaţiul de la interior). Vezi imaginile video în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.