(video) Protest în fața cinematografului Gaudeamus. Este prezent și primarul nou ales: „Jos mafia”

Protest în fața cinematografului Gaudeamus din capitală în contextul în care clădirea este demolată. Este prezent și noul primar ales, Andrei Năstase. Aceștia scandează „Jos mafia”.

(video) Protest în fața cinematografului Gaudeamus. Este prezent și primarul nou ales: „Jos mafia”
(Foto: captură video)

„În acest caz mafia imobiliară a bătut tot ce a putut bate în acest oraș, iar Nistor Grozavu (n.r. viceprimar de Choșinău) este parte a acestei mafii. Acest om este vulnerabil, din păcate este atât de vulnerabil încât a fost în stare să semneze orice, în loc să semneze sistarea acestui dezmăț încă vineri, pentru că eu l-am sesizat exact atunci când am aflat cu toții. L-am sesizat prin intermediul unui live, prin telefon, i-am cerut să sisteze aceste lucrări pentru că erau în dezacord cu cadrul normativ și cu dispozițiile emise chiar de Nistor Grozavu”, a declarat Andrei Năstase în fața cinematografului.

UNIMEDIA amintește că Cinematograful Gaudeamus de pe strada Vasile Alecsandri din Capitală a început să fie demolat în această săptămână. Pe parcursul acestor zile, muncitorii au stricat deja acoperişul, iar în câteva zile urmează și întreaga clădire.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub