(video) Primele imagini din documentarul despre viața lui Paul Walker. Ce secrete sunt dezvăluite

Paul Walker, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood, primește încă un omagiu din partea apropiaților, de această dată sub formă unui documentar întitulat “I Am Paul Walker”. La cinci ani de la moartea sa, prietenii și familia își aduc aminte de viața spectaculoasă a actorului.

(video) Primele imagini din documentarul despre viața lui Paul Walker. Ce secrete sunt dezvăluite
(Foto: Vulture)

Primul trailer pentru “I Am Paul Walker” include mărturii ale apropiaților actorului, printre care fratele și sora lui, creatorul seriei Fast and Furious, Rob Cohen, și colegul de pe platoul de filmare, Tyrese Gibson.

Walker și-a pierdut viața în urma unui accident la doar 40 de ani. Deși era una dintre cele mai îndragite vedete de la Hollywood, în mare parte datorită rolului din seria Fast and Furious, apropiații au dezvaluit ca Walker ar fi fost la fel de fericit și cu o viață trăită departe de lumina reflectoarelor.

Pub

“Întotdeauna spunea ca vrea să fie ranger, să facă 28.000 de dolari pe an și să trăiască în sălbăticie,” a dezvaluit fratele lui, Caleb, în documentar. “Asta voia să facă cu adevărat.”

In trailer sunt incluse și imagini nemaivazute cu Walker din copilarie, în timp ce se juca alături de sora lui și zâmbea în fața camerei. Se pare că actorul era pasionat de viteză încă de pe vremea când învăța să meargă cu tricicleta.

A avut o cariera de succes, însă apropiații lui vorbesc de lucrurile cu adevarat importante din viața lui Walker. “Fata mea, surfingul - asta e viața și de asta îmi pasă,” l-a citat Rob Cohen.

“Chiar pot să spun că a făcut foarte multe lucruri care au schimbat viața unor oameni...dăruia fără rețineri,” a spus Rhett Walker, unchiul actorului.

Ultima declarație din trailer ii apartine lui Tyrese Gibson, colegul și prietenul lui Walker: “Dacă l-ai fi iubit așa cum l-am iubit noi, atunci te-ai întreba: de ce el și nu noi?”

“I Am Paul Walker” va avea premiera pe data de 11 august, pe Paramount Network.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub