(video) Premieră mondială: Revoluţionarul autobuz electric Mercedes-Benz eCitaro

Daimler Buses a anunţat că este pregătit să meargă la expoziţia internaţională de maşini comerciale IAA Commercial Vehicles din luna septembrie cu mai multe premiere, prezentându-le preliminar chiar astăzi în cadrul unui eveniment special şi ulterior public.

Premiera mondială a autobuzului urban electric Mercedes-Benz eCitaro lansează o inițiativă de inovare pentru mobilitatea electrică în orașe. O generație nouă de microbuze bazată pe noul Mercedes-Benz Sprinter, în frunte cu Sprinter City 75 cu tehnologie de neegalat, își celebrează și el premiera mondială. Fascinantul autobuz nou cu două etaje Setra S 531 DT de asemenea va putea fi văzut la IAA. 

Noul Mercedes-Benz eCitaro este construit pe baza platformei folosite de autobuzul cu motor cu ardere internă. Designul său exterior este unul modern, având caracteristică o stea în frunte cu un diametru de tocmai 28 de centimetri. Elemente decorative radiază prin părţile acesteia, fiind realizate din materiale transparent şi cromate pe spate. Articolul complet cu toate detaliile, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.