(video) Premieră mondială: Noul Renault Kadjar facelift

În 2015, Renault Kadjar şi-a stabilit o poziție puternică în segmentul SUV-urilor compacte. Liniile sale frumoase ale caroseriei, calitățile dinamice și confortul au atras o gamă largă de clienți. În același timp, Kadjar a beneficiat de expertiza partenerului Nissan în ce priveşte sistemele de tracțiune integrală și capabilitățile off-road.

Noul Kadjar facelift vine pe piaţă cu progrese în toate domeniile şi are un aspect mai atractiv, elegant, cu linii dinamice contemporane.

În față, noul Kadjar facelift poartă semnătura luminoasă C din gama Renault. Aceasta este întărită prin integrarea indicatorilor LED în luminile de zi. Lămpile anti ceaţă, de asemenea, obțin LED-uri cu tehnologie LED Pure Vision (standard de la nivelul de echipare Intens). Ca urmare, consumul de energie este de șase ori mai mic decât în cazul lămpilor cu halogen. Lămpile anti ceață sunt acum dreptunghiulare, accentuând stilul „go-anywhere” al lui Kadjar.

În partea din spate, stopurile la fel sunt făcute pe bază de LED-uri, precum şi lămpile care indică mersul în marşarier sau cele anti ceață, care sunt acum mai subțiri și încorporate în bara de protecție pentru un finisaj mai elegant. Continuarea cu mai multe detalii şi imagini, în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.