(video) Premieră mondială: Bentley Mulsanne W.O. Edition by Mulliner – limuzina supremă de colecţie

Compania Bentley Motors demonstrează din nou frumusețea individualității prin introducerea unei noi ediţii speciale a modelului Mulsanne. Noul W.O. Edition by Mulliner este un tribut adus fondatorului companiei și o parte a istoriei Bentley în fiecare mașină.

Doar 100 astfel de maşini vor exista şi în fiecare va exista o piesă unică – o parte a arborelui cotit original, instalat acum câteva decenii pe clasicul Bentley 8 Litre – ultimul model pe care Walter Owen Bentley l-a dezvoltat pentru Bentley Motors în îndepărtatul 1930.

(video) Premieră mondială: Bentley Mulsanne W.O. Edition by Mulliner – limuzina supremă de colecţie
Foto: autoblog.md

Cu ocazia centenarului Bentley, care va fi sărbătorit în 2019, designerii atelierului Mulliner au reflectat în noul Mulsanne W.O. Edition ultimii 99 de ani de istorie extraordinară a industriei auto britanice. Această mașină unică este un specimen real de colecție!

În ediţia specială şi limitată W.O. Edition poate fi realizată pe oricare din cele trei versiuni ale modelului Mulsanne, la comanda clientului. Vezi în detalii prin ce se deosebeşte de altele, în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub