(video) Premieră europeană: Noile modele shooting brake KIA ProCeed şi ProCeed GT

Conceptul KIA Proceed, prezentat în toamna anului trecut, a fost transformat într-o maşină de serie. Evident, nu a păstrat aspectul şi dotările futuriste pe care le avea, în schimb a devenit un model practic care adoptă o caroserie elegantă de tip Shooting Brake.

Noul ProCeed își va face debutul public la Salonul Auto de la Paris din 2018, înainte de a intra în vânzare exclusiv pentru conducătorii auto europeni la începutul anului 2019.

ProCeed va fi disponibil pentru a fi comandat în versiune GT-Line, fie în variantă GT de înaltă performanță. La fel ca și un Ceed obişnuit, partea frontală a ProCeed este construită în jurul unor forme precise, liniare, cu lumini de zi LED integrate nemijlocit în blocurile optice. Noul model păstrează aceeași lățime de 1.800 mm ca a unui hatchback cu cinci uși, dar are un design unic al barei de protecție față. Mai multe detalii află-le din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.