(video) Premieră: Noul Mercedes-Benz GLE poate avea până la şapte locuri şi o suspensie activă hidropneumatică

Compania germană Mercedes-Benz nu a organizat un eveniment fastuos cu ocazia prezentării noului SUV GLE, ci pur şi simplu a lansat în această noapte o serie de informaţii esenţiale cam despre tot ce trebuie să ştim despre model. Să trecem pe la fiecare capitol şi să vedem ce aduce nou.

Aprecierea estetică a noului GLE se bazează pe interacțiunea armonioasă dintre emoție și inteligență, care este menită să trezească dorința. Aceasta se caracterizează printr-o frumusețe atemporală, o combinație de tehnologie de înaltă calitate, măiestrie și concentrare la ceea ce este cu adevărat important.

Luxul modern atât pe, cât și în afara drumului: acesta este mesajul de design al noului GLE. Proporțiile vehiculului cu ampatament lung, console scurte și roți mari, nu lasă nici o îndoială că se simte ca acasă și taie o figură bună pe orice teren. GLE respectă strategia de design a purității senzuale și elimină margini individuale în favoarea suprafețelor generoase modelate. Suprafețele interacționează cu elemente grafice precise. Continuarea pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.