(video) Premieră: Noul DS 3 Crossback vine în locul lui DS 3 şi devine primul electromobil al mărcii

Marca franceză DS Automobiles, anterior brand de lux al companiei Citroen, a prezentat un nou model numit DS 3 Crossback. Acesta este un SUV compact, poate fi electric şi debutează cu noua platformă CMP (Common Modular Platform), care cântăreşte cu cel puţin 30 de kg mai puţin decât generaţia precedentă şi abundă în metale uşoare.

DS 3 Crossback reprezintă un amestec de stil francez, tehnologii fanteziste și sisteme de propulsie moderne. Reprezentantele sexului frumos vor găsi în el ceva unic.

Începând analiza modelului cu ceea ce se află sub capotă, aflăm că noul DS 3 Crossback va putea fi propulsat de motoare cu ardere internă, alimentate atât cu benzină, cât şi cu motorină. Linia de benzinare Euro 6.3 este alcătuită dintr-un singur reprezentant, o unitate PureTech de 1.2 litri şi cu trei cilindri, dar care are trei variaţii de putere: 100 CP, 130 CP și 155 CP.

Mai multe detalii şi imagini poţi vedea în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.