(video) Peter Michalko, despre legislația electorală din RM: „Nu vom trece ușor peste nerespectarea condițiilor asumate”

Nu vom trece ușor peste nerespectarea condițiilor asumate, reflectă mesajul ambasadorului UE la Chișinău, Peter Michalko, privind legislația electorală din Republica Moldova. În acest sens, dânsul a ținut să menționeze faptul că, Uniunea Europeană a subliniat în nenumărate rânduri atenția pe care o acordă respectării statului de drept. 

 

„Uniunea Europeană și eu am subliniat în nenumărate rânduri atenția pe care o acordăm respectării statului de drept, a libertăților și drepturilor fundamentale și a unui mediu pluralist democratic.

Doresc să punctez din nou aceste aspecte, poate și doar pentru a re-confirma că memoria noastră nu este scurtă și că nu vom trece ușor peste derapaje democratice și peste nerespectarea condițiilor asumate”, a declarat Ambasadorul UE la Chișinău, Peter Michalko

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.