(video) Partidă de totul sau nimic pentru Sheriff Tiraspol! Campioana Moldovei va juca astăzi partida retur cu Qarabag din play-off-ul Ligii Europei

Sheriff Tiraspol a ajuns în capitala Azerbaidjanului, Baku, unde va disputa astăzi partida retur cu Qarabag din play-off-ul Ligii Europei. În prima manșă desfășurată la Tiraspol, echipa lui Goran Sablic s-a impus cu scorul de 1-0 datorită golului marcat de mijlocașul bosniac Rifet Kapic.

Campioana Moldovei a desfășurat antrenamentul oficial în ajunul partidei pe stadionul "Tofik Bahramov". Sheriff nu va putea conta în această partidă pe mijlocașul belarus Iuri Kendîș, care va rata disputa de la Baku din cauza cumului de cartonașe galbene.

Antrenorul echipei Goran Sablic, dar și căpitanul formației tiraspolene au oferict câteva declarații înaintea partidei de astăzi.

"Rezultatul primei manșe ne oferă speranța de a ne califica în grupele Ligii Europei. Este cert că partida de la Baku va fi grea. Qarabag este o echipă valoroasă, mai ales atunci când evoluează pe teren propriu." a declarat tehnicianul "galben-negrilor" Goran Sablic. 

"Lotul formației Qarabag s-a schimbat, dar prestează același joc. Jucătorii noi deocamdată nu s-au adaptat. Ne așteaptă un meci greu. Dorim să jucăm bine în defensivă și să ne calificăm în grupele Ligii Europei."

Partida retur dintre Qarabag și Sheriff se va disputa astăzi cu începere de la ora 20:00.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.