(video) Octavian Armașu, luat la rost de Vladimir Voronin: „Dumneata вапше ai studii economice? Toți o să fiți fugăriți”

După ce a fost avertizat de Andrian Candu, cu privire unei sugestii pe care i-a făcut-o referitor la microfonul lui Mihai Ghimpu, Vladimir Voronin a mai venit cu o sugestie.
De data aceasta pentru Ministrul Finanțelor, Octavian Armașu, care a venit să prezinte Proiectul legii pentru aprobarea Strategiei de dezvoltare a pieței financiare nebancare pe anii 2018-2022 și a Planului de acțiuni aferent implementării acesteia.

„Eu nu am întrebări referitor la acest proiect, dar am o sugestie. Domnule Armașu, dumneata „вапше” (n.r. în general) ai studii economice? „понятие категории” (n.r. concepția despre categorii) la mata categoric sunt încurcate. Nu înțelegi despre ce vorbești, nu înțelegi întrebările care deputații le dau. Eu am o propunere, reieșind din experiența mea și stagiul meu de muncă, imediat, după ce pleci din Parlament, depune cerere și pleacă din postul de ministru. Nu discredita acest minister, nu discredita acest post. În genere, toți o să fiți fugăriți, iar măta singur o să fugi de acolo”, a declarat liderul PCRM.

Ministrul Finanțelor s-a abținut să ofere o replică.

Pub