(video) O locuitoare a capitalei a venit la ședința CMC: „Pentru ce v-am ales și vă plătim salarii?“

Câțiva locatari ai capitalei și-au făcut apariția la ședința CMC-ului. Locuitorii capitalei s-au arătat nemulțumiți că consilierii nu rezolvă nimic în privința problemei construcțiilor ilegale de pe str. V. Belinski, nr.4, și str. E. Coca, nr. 7. Dânșii i-au cerut explicații lui Ion Ceban după ce socialistul în luna decembrie și-ar fi luat angajamentul să rezolve problema.

„La 1 decembrie, fracțiunea dvs. și-a luat angajament să rezolve problema cu construcția de pe str, Belinski, nr. 4, vă rog să ne spuneți, a trecut jumătate de an, de ce nu este rezolvată problema noastră? Unde a dispărut acel proiect? De ce nu ați dus lucrul până la sfârșit? Pentru ce vă plătim noi salarii? De ce noi v-am ales? Ca să ne apărați drepturile”, a menționat o locuitoare a capitalei.

În replică, Ion Ceban susține că soluționarea acestei probleme nu ține doar de dânsul sau doar de fracțiunea pe care o conduce, ci și de întreg consiliu.

Pub

Stimată doamnă, dvs. știți foarte bine că eu conduc o fracțiune care are 19 consilieri. Dar proiectul de decizie este pregătit de PSRM pentru a reveni la acel plan zonal despre care vorbiți dumneavoastră. Proiectul de decizie este aprobat în Comisie, a fot de câteva ori propus pentru ședința CMC, dar nu a fost aprobat de majoritatea cosilierilor așa cum se cere. Eu nu pot să-mi asum responasabilitatea în numele tuturor consilierilor”, a declarat președintele fracțiunii PSRM, Ion Ceban.

UNIMEDIA amintește că după o pauză de aproximativ trei luni consilierii municipali s-au adunat astăzi într-o ședință extraordinară. Însă, după o oră și jumătate, ședința afost transferată pentru ziua de mâine, după ce Partidul Socialiștilor a părăsit sala. Gestul socialiștilor este din cauza că în cadrul ședinței se insista introducerea neregulamentară pe ordinea de zi a câtorva subiecte.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub