(video) O expoziţie „delicioasă şi aromată”, deschisă la Chişinău: Bucate, băuturi şi condimente din diferite colţuri ale lumii

Bucate, băuturi şi condimente din diferite colţuri ale lumii, pot fi descoperite la expoziţia dedicată industriei alimentare. O adevărată artă culinară ce impresionează vizitatorii cu cele mai deosebite bunătăţi şi anume prin aroma lor, savoarea şi trăsăturile specifice.

Milli Kadir, fondatorul Istanbul Bazar este oroginar din Turcia, iar istoria culinară şi-a început-o acum patru ani, atunci când au dorit să ajute locuitorii Moldovei să descopere magia gastronomiei turceşti.

Avem produse variate de înaltă calitate. Fructe uscate, nuci, dulciuri, cafea şi altele, a declarat Azer.

Pub

Tatti LUX este o companie tânără și dinamică, care are drept scop furnizarea mirodeniilor și condimentelor organice de cea mai înaltă calitate pentru o alimentație sănătoasa, precum și pentru dezvoltarea culturii consumului de condimente în Moldova.

„Originea geografică a condimentelor noastre - lumea întreagă: Turcia, Egipt, Maroc, Emiratele Arabe Unite, Iran, India, China, Vietnam, Chile, Guatemala etc. Și toate sunt de cea mai înaltă calitate. Amestecurile excelent echilibrate garantează pregătirea bucatelor gustoase și sănătoase chiar și începătorilor”, a spus directorul companiei Sergiu Bîcov.

Giovani prezintă vizitatorilor produse din Italia. De la cafea, paste şi caşcaval până la dulciuri pregătite din produse naturale.

Prăjiturile multicolore japoneze, frumos amenajate nu au putut fi scăpate din privirile oamenilor. Pentru o bucată, cumpărătorii au scos din buzunar 17 lei. La un preţ rezonabil zic oaspeţii.

E un desert japonez, congelat, care are la înveliş o crustă din aluat din făină de orez. Iar umplutura e o cremă de îngheţată cu diverse gusturi de fructe”.

Tinerii francezi au impresionat cu aroma şi gustul neobişnuit de caşcaval. Dânşii îl produc după tehnologii franceze, dar în calitate de ingrediente au preferat să le aleagă pe cele din Moldova.

Sunt încântată de ceea ce produce Moldova, dar şi de cei străini. Avem ce alege, a precizat o vizitatoare.

O adevărată artă culinară cu trăsături specifice ce atrag vizitatorii prin savoarea şi aroma lor.

Uşile acestei expoziţii vor fi deschise până duminică.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub