(video) Noul ministru al Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici: „Nu tolerez corupția sau schemele sure”

Fostul premier Chiril Gaburici, acum viceprim-ministru, ministru al economiei și infrastructurii a fost prezentat de către Pavel Filip.

"Avem relații de prietenie mai vechi și era important să știm că la cârma acestui minister reformat este un manager eficient", a declarat Pavel Filip despre Chiril Gaburici.

(video) Noul ministru al Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici: „Nu tolerez corupția sau schemele sure”
(Foto: UNIMEDIA)

"Nu tolerez corupția sau schemele sure, trebuie să facem ca cetățenii să aibă o încredere mai mare în Ministerul Economiei", a spus Gaburici. Acesta i-a mulțumit și fostului ministru, Octavian Calmîc pentru crearea unei "echipe de profesioniști".

Chiril Gaburici s-a născut pe 23 noiembrie 1976 în satul Logăneşti, raionul Hânceşti. După un şir de manageri străini a fost primul moldovean din conducerea companiei „Moldcell”. În 2012 a plecat la Azercell, Azerbaidjan, companie pe care a condus-o până la sfârșitul anului 2014. Potrivit presei azere, lui Gaburici i-a expirat contractul și nu a mai dorit să-l prelungească. 

Pub

A îndeplinit funcția de prim-ministrul al Republicii Moldova în perioada 18 februarie și 22 iunie 2015, iar în decembrie 2017 a fost propus de către Partidul Democrat în funcția de ministru al economiei, în locului lui Octavian Calmîc.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub