(video) Noul Honda CR-V se pregăteşte pentru lansare în Europa. Producătorul a oferit detalii despre el

De la introducerea modelului de primă generație în 1995, Honda CR-V a devenit cel mai bine vândut SUV din lume (între anii 2013-2017). Această evoluție recentă a modelului a fost dezvoltată pentru a depăși așteptările clienților, cu caracteristici îmbunătățite și unice.

Noul CR-V oferă acum o gamă de tehnologii sofisticate și o calitate superioară la toate capitolele. Honda se pregăteşte să-l lanseze pe piaţa europeană în câteva săptămâni, dezvăluind acum preliminar toate detaliile despre versiunea de start.

CR-V are un design exterior proaspăt și sofisticat, cu arcuri mai largi, musculare pe roți, contururi mai clare pe capotă și pe hayon, precum și cea mai recentă „față” a familiei Honda cu o semnătură luminoasă grafică în faruri.

Principalele principii de proiectare pentru noul CR-V au fost crearea unui SUV modern și dinamic care, de asemenea, să fie şi extrem de funcțional. Honda a urmărit o propunere rafinată și sofisticată, cu un design curat și contemporan, care nu permite linii inutile. Articolul complet cu toate detaliile, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.