(video) Noul BMW Seria 3 a intrat în ultima fază de teste. Premiera-i mondială va fi în această toamnă

Compania BMW a anunțat finalizarea ciclului principal de teste a noii generaţii Seria 3 și a raportat rezultatele muncii făcute. 

Cu toate acestea, nimic supranatural inginerii bavarezi nu a făcut: printr-un astfel de ciclu de teste trec toate mașinile cu reputaţie înaltă, nu numai cele făcute în Germania.

Mai multe sedanuri camuflate au fost „prăjite” în Valea Morţii din SUA, „înghețate” pe drumurile din nordul Suediei, conduse neobosit de mult pe Nurburgring, dar şi pe poligoanele de teste din Germania – Aschheim şi Franţa – Miramas.

Au fost simulate teste în ambuteiaje şi „stres teste”, atunci când autovehiculul este mai întâi răcit într-un frigider, apoi scos la căldură pentru a se asigura de durabilitatea tuturor materialelor și mecanismelor rigide folosite, după care este trimis din nou în congelator. Vezi imagini video din timpul testelor şi află despre o caracteristică nouă făcută publică, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.