(video) Noua familie de modele de top Audi au pozat împreună. Lipseşte un membru?

Noul Audi Q8 reprezintă o interpretare originală a unui SUV coupe cu patru uşi, având un design impresionant şi un caracter adaptabil. Alături de noile Audi A8Audi A7 Sportback şi Audi A6 Sedan şi A6 Avant, acest model formează noua clasă premium de talie mare a mărcii.

Din păcate, modelul Audi Q7 nu se mai numără ideologic printre ele.

Cu ocazia lansării pe piaţă, clienţii vor putea face curând cunoştinţă directă cu noul Q8, la dealership-urile Audi. Coupeul cu patru uşi este top-model între SUV-uri şi cel mai nou model Audi din clasa de talie mare. Marca premium şi-a înnoit gamele de modele A8, A7 şi A6 în decursul unui an, încununându-şi portofoliul de SUV-uri cu un nou model de top: Audi Q8.

Noile modele reprezintă o reconfirmare a istoriei Audi, atât din punct de vedere al design-ului, precum şi al tehnologiei, indiferent că este vorba de modelele SUV coupe, Gran Turismo sau de limuzină business. Totuși, comparându-le, modelele impresionează prin calităţi şi configuraţii diferite. Continuarea pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.