(video) Mustang Shelby GT350, concurentul lui Porsche 911 GT3, a fost modernizat

Ford a finisat dezvoltarea concurentului lui Porsche 911 GT3 facelift şi l-a prezentat. Noul Mustang Shelby GT350, model din gama anului 2019, nu a suferit un facelift, ci mai degrabă o îmbunătățire semnificativă la mai multe capitole.

O veste bună este că maşina nu a adoptat noile blocuri optice pe care le are Mustang-ul facelift, acestea nefiind pe placul tuturor.

(video) Mustang Shelby GT350, concurentul lui Porsche 911 GT3, a fost modernizat
Foto: autoblog.md

Noul Mustang Shelby GT350 şi-a făcut debutul pe piaţă în anul 2015 şi a fost făcut în totalitate de ingineri Ford. Modelul prezentat acum are setări ale suspensiei şi o aerodinamică modificată, iar în acest sens constructorii au folosit soluţii de pe maşinile actuale participante în curse, dar şi unele care se vor regăsi pe versiunea GT500 care ar putea apărea în acest an.

În primul rând, se menţionează că acest coupe sport are o suspensie activă MagneRide recalibrată. Aici au fost incluse noi arcuri, dar şi amortizoare cu lichid magnetoreologic. Apoi s-a intervenit la setările servodirecţiei electrice şi a sistemului de stabilizare cu ale sale trei moduri de funcţionare. Articolul complet cu toate detaliile îl poţi citi pe AutoBlog.MD

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub