(video) Moldova va fi reprezentată la European Champions League de minifotbal. Campioana Ecolux Chișinău atacă marele trofeu

Dacă la fotbalul mare sau futsal echipele moldovenești suferă, cu totul altfel stau lucrurile la mini-fotbal amatori. Campioana Republicii Moldova, Ecolux Chișinău va participa între 5 și 9 septembrie la European Champions League ce va avea loc în Slovenia. 

Din lotul echipei campioane a Moldovei fac parte mai multe nume cunoscute fotbalului moldovenesc, iar pe bancă stă lectorul Școlii de Antrenori, Vladimir Jăpălău. Vedeți mai jos lotul echipei. 

(video) Moldova va fi reprezentată la European Champions League de minifotbal. Campioana Ecolux Chișinău atacă marele trofeu

Este pentru a doua oară când Ecolux Chișinău participă la această prestigioasă competiție. Acum 2 ani, moldovenii au ajuns până în optimi. De această dată însă, obiectivul echipei este câștigarea marelui trofeu. Va fi o misiune extrem de grea.

 

„Ne propunem să câștigăm trofeul. Nu e ușor, dar cred că este posibil și ar fi un lucru extraordinar nu doar pentru noi, dar pentru țară”, a menționat mijlocașul Oleg Șișchin.

Administratorul echipei, Alexandru Zagorodnîi spune că mizează pe experiența, valoarea și unitatea grupului. În același timp, Zagorodnîi a enumerat și principalii adversari: echipele din Romania, Bosnia Herzegovina, câștigătoarea en-titre și Ungaria. "În mini-fotbal, țările cu mari tradiții ca Spania, Italia sau Anglia nu sunt atât de bine organizate. Aici, cele mai bune echipe sunt din Balcani, însă cred că în scurt timp și marele forțe europene din fotbal se vor impune", a declarat Zagorodnîi. 

Pentru această competiție, cei de la Ecolux au pregătit și o prezentare a echipei în limba engleză.

 

 

 

 

Pub