Citește toate știrile la acest subiect

(video) Maia Sandu îi îndeamnă pe Valeriu Munteanu și Constantin Codreanu să-l susțină pe Andrei Năstase în lupta pentru Primăria Chișinău

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, face un apel către candidatul Partidului Liberal și cel al Partidului Unității Naționale la fotoliul de primar al capitalei să se alăture celor cu viziuni pro-europene și să/l susțină pe Andrei Năstase în lupta pentru fotoliul de primar.

(video) Maia Sandu îi îndeamnă pe Valeriu Munteanu și Constantin Codreanu să-l susțină pe Andrei Năstase în lupta pentru Primăria Chișinău
(Foto: UNIMEDIA)

„Vin cu un îndemn și către candidații care își declară sprijinul pentru aspirațiile europene ale Republicii Moldova. Își declară sprijinul pentru obiectivul de a elibera orașul și țara de sub controlul hoților - Haideți să facem echipă comună. Domnule Munteanu, domnule Codreanu, alăturați-vă eforturilor noastre. Faceți apel la susținătorii voștri să voteze pentru candidatul care are șanse reale să învingă candidații oligarhiei. Mă adresez și celorlalți candidați care se declară pro-democrație - acum este timpul să dăm dovadă de unitate, solidaritate și să acționăm pentru binele comun”, a declarat Sandu.Totodată, liderul PAS a menționat că „Silvia Radu și Ion Ceban nu vor face altceva decât să servească stăpânilor săi: Vlad Plahotniuc și Igor Dodon”.

„Cu certitudine nu vă doriți ca unul dintre aceștia să ajungă în Primărie. Ei nu ne reprezintă. Ei au mințit, au fost implicați în scheme obscure. Îi putem opri pe candidații lui Plahotniuc și Dodon”, a declarat Sandu.

În acest context, Maia Sandu a îndemnat cetățenii să iasă la vot pe 20 mai: „Dacă nu vom merge la vot - ei vor rămâne la guvernare”.

Cei vizați nu au comentat deocamdată apelul lansat de către Maia Sandu.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub