(video) Maia Sandu: De un an nu am fost invitată la postul național de televiziune Moldova 1

Lidera PAS Maia Sandu spune că nu a fost invitată de un an la postul național de televiziune Moldova1. Sandu susține că ultima dată a fost invitată pentru o dezbatere cu Andrian Candu, acum un an.

"Am fost invitată un an în urmă la o dezbatere televizată la Moldova 1 cu Andrian Candu. De atunci nu am mai primit nici o invitație, pentru că, bănuiesc, nici domnului Candu nici celor de la conducerea teelviziunii nu le-a plăcut cum s-a întâmplat această dezbatere. Noi reprezentăm niște alegători. Timp de un an de zile, chiar nu s-a găsit nici o oră în care să ne expunem punctul de vedere?

Invalidarea votului se întâmplă pentruprima dată în Republica Moldova și noi credem că acest lucru trebuie să fie reflectat cu toată responsabilitatea la televiziunea națională", a declarat Maia Sandu într-o conferință de presă. 

Dezbaterea dintre lidera PAS și președintele Parlamentului a avut loc pe 4 octombrie 2017.

Tot astăzi, Andrei Năstase și Maia Sandu au cerut postului public de televiziune timp de emisie în zilele ce urmează, pentru a putea reflecta protestul preconizat pentru duminică, 1 iulie, ora 14:00.

Pub