(video) Mai interesant decât un G-Class! Iată de ce este capabil E-Class All-Terrain 4×4² în off-road

Mercedes-Benz a arătat în mai multe detalii posibilităţile prototipului All-Terrain 4×4², o maşină premium care poate aborda cu uşurinţă cele mai dificile situaţii din off-road.

Aceasta a fost construită pe baza modelului obişnuit E-Class All-Terrain, însă este dotată cu o nouă suspensie, reductoare speciale pe arbori şi un motor V6 turbo care nu este disponibil pe maşina de serie anterior menţionată.

Cele mai multe modificări s-au făcut la suspensia lui E-Class All-Terrain 4×4². În partea frontală a apărut un nou subcadru, s-au schimbat punctele de prindere a braţelor şi chiar cele a roţilor. Drept urmare, garda la sol a crescut până la 420 de mm.

Suplimentar, maşina a primit nişte roţi pentru off-road cu jante de 20 de inci şi nişte bosaje pentru protecţia aripilor, care au fost imprimate 3D. Află mai multe detalii şi vezi un reportaj video cu automobilul, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.