(video) Leancă nu exclude că Silvia Radu ar putea fi candidatul comun

Până la momentul actual doar trei candidaturi au fost înaintate pentru alegerile locale din 20 mai. Se pare că liderul PPE, Iurie Leancă nu se grăbește cu alegerea, să înainteze candidat sau să fie unul comun pro-european. Leancă justifică că candidatul trebuie să fie unul care să reprezinte tabăra occidentală și să aibă șanse reale, un element care nu poate fi ignorat.

În acest sens, PD-ul a anunțat că va susține un candidat comun al partidelor pro-europene și Iurie Leancă crede că liderul democraților, Vlad Plahotniuc a vorbit sincer.

„Eu cred că a vorbit sincer. Situația este foarte complicată, noi mereu avem două provocări. Pe de o parte e să avem șansa să alegem un meneger și îl al doilea rând să alegem pe cineva care reprezintă tabăra occidentală. Nu vrem să ne pripim cu alegerea că înaintăm candidatul nostru sau susținem pe cineva”, menționează Leancă la emisiunea „Important” de la TVC21.

Pub

De asemenea, liderul PPE a mai adăugat că nu exclude candidatura Silviei Radu la aceste alegeri.

UNIMEDIA amintește că la momentul de față s-au înaintat trei candidaturi la alegerile din 20 mai. Pentru fotoliul de primar va lupta Andrei Năstase de la PPDA, Valeriu Munteanu de la partidul PL și Ion Ceban candidat PSRM.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub