(video) Koenigsegg Regera şi Agera RS, în vizită în garajul lui Jay Leno alături de fondatorul mărcii

Două dintre cele mai performante maşini de serie de pe planetă ale momentului au ajuns în garajul expertului auto şi prezentatorului american Jay Leno.

Modelul hibrid Koenigsegg Regera şi deţinătorul titlului de cel mai rapid automobil din lume, Agera RS, au fost explorate împreună cu fondatorul mărcii suedeze Christian von Koenigsegg.

După un dialog dintre cei doi despre Agera RS, Jay Leno s-a arătat mai mult interesat de modelul care există pe pământ în doar 80 de exemplare. În timp ce există rivali cu aceeași putere, Koenigsegg Regera este încă o mașină unică datorită transmisiei brevetate Drive Direct, despre care se spune că reduce pierderile de energie cu până la 50% în comparație cu o cutie de viteze obișnuită, unde mai pui că practic nu are trepte.

Urmăreşte reportajul video în articolul complet de pe AutoBlog.MD şi află care maşină dintre cele două şi-ar alege-o Jay Leno.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.