(video) Kirkorov a profitat de conferința de presă a reprezentanților R. Moldova la Eurovision să-și manifeste regretul față de Rusia: „Sunt rus și sunt puțin întristat pentru reprezentanta Rusiei”

Republica Moldova s-a calificat în finala Eurovision Song Contest, în comparație cu Federația Rusă care a fost eliminată din concurs dat fiind faptul că nu a întrunit numărul necesar de voturi. În cadrul conferinței de presă susținute de trupa Doredos, reprezentanții R. Moldova, Filip Kirkorov, care este compozitorul piesei cu care a evoluat trupa, a profitat de ocazie să-și manifeste regretul față de faptul că Iulia Samoylova nu s-a calificat în finală.

În repetate rânduri, Kirkorov a ținut să menționeză că e rus și că îi pare rău că reprezentanta Federației Ruse a părăsit concursul.

„Noi avem o echipă internațională, în acest an Moldova este reprezentată de moldoveni, greci, eu sunt rus și bulgar, ucraineni, și astăzi am fost foarte trist pentru tănâra din Rusia, Iulia. Sunt rus și sunt puțin întristat pentru că ea este minunată, este foarte puternică și curajoasă. Pentru că eu sunt rus și sunt mândru să fiu rus și să reprezint Moldova, o țară minunată, cu muzică și cultură minunată”, a declarat Filip Kirkorov.

Pub

Totodată, acesta a menționat că e mândru de formația Doredos.

„Sunt mândru de băieții mei. Am încercat să facem trei minute de spectacol pe scena de la Eurovision. A fost greu, dar suntem aici”, a declarat Kirkorov în cadrul conferinței de presă.

„Mulțumim celor care ne-au votat. Suntem fericiți și vă rugăm să ne votați și în finală”, a menționat Marina Djundiet, solista trupei Doredos.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub