(video) Îndemn la protest în stil Emilian Crețu: „Nu trebuie să ne fie frică de handicapații lui Plahotniuc. Ieșim duminică și punem cruce pe toată hoțomănia asta”

În contextul în care pentru duminică este preconizat protestul față de invalidarea alegerilor locale din capitală, vloggerul și prezentatorul Emilian Crețu, în stilul său, a îndemnat cetățenii să iasă în stradă și să se manifeste împotriva deciziei Judecătoriei Chișinău.

„Aeștia de la putere au nevoie de fricoși, care stau ca șoarecii. Avem un Plahotniuc care ne-a furat tot. S-o început cu miliardul, iar acum și votul. Dacă o ajuns să fure și votul, apoi ce se va întâmpla la toamnă? Dragii mei, nu trebuie să ne fie frică și vă îndemn duminică să ieșim la protest și să punem cruce pe toată hoțomănia asta”, a îndemnat Emilian Crețu într-un live pe facebook.

Amintim că un nou protest se anunță duminică, 24 iunie, la ora 14:00, în PMAN.

Întro conferință organizată astăzi, liderii PAS și Platformei DA, Maia Sandu și Andrei Năstase, au îndemnat oamenii să iasă duminică la protestul din PMAN.

Cei doi au menționat că azi și mâine nu vor fi organizate proteste, întrucât vor merge în teritoriu pentru a îndemna și oamenii din suburbii și alte raioane să vină la manifestația de duminică.

Pub