(video) Incident în sediul CSJ. Actorul Sergiu Voloc, reținut de poliție

Incident în incinta sediului Curţii Supreme de Justiţie. Astăzi, 7 martie, în urma executării unei decizii a CSJ, actorul Sergiu Voloc a manifestat un comportament „inadecvat”, notează UNIMEDIA.

Acesta a fost imobilizat de asistenții judiciari, iar la scurt timp acesta a fost reţinut de poliţie.

Potrivit serviciului de presă al CSJ, sub pretextul că doreşte să intre în Biroul de audienţă şi ingnorând somațiile angajaţilor ÎS „Servicii Pază” de a se conforma regulilor de comportare în sediile Curţii Supreme de Justiţie, Sergiu Voloc a pătruns în spaţiile instanţei restricţionate pentru accesul publicului.

„Mai mult, manifestând un comportament absolut inadecavat şi dorind să-şi manifeste dezacordul cu deciziile judecătoreşti prin care a fost condamnat penal, Voloc a deterioarat mai multe uşi de la birourile magistraţilor, a înjurat angajaţii şi i-a ameninţat cu violenţă fizică”, se spune într-un comunicat al instituției.

Pub

Motivul care l-a nemulțumit pe Sergiu Voloc a fost decizia CSJ din 12 februarie 2013. Potrivit deciziei, pe 9 mai 2012, aproximativ la orele 21.30, Voloc Sergiu, aflându-se la volanul automobilului de model „Mercedes 190" se deplasa pe strada G. Vieru din Capitală. Acesta a fost stopat de către agenții de circulație pentru verificarea actelor necesare conducerii mijlocului de transport. Voloc a fost îndreptat la Dispeceratul Narcologic Republican al Ministerului Sănătăţii pentru a fi supus testării alcoolscopice şi examenului medical. Însă, acesta s-a împotrivit cu „rea voință”.

Prin decizia Colegiului penal al Curţii de Apel Chişinău din 18 septembrie 2013 a fost admis recursul, casată sentinţa, rejudecată cauza şi pronunţată o nouă hotărâre, prin care lui Voloc i-a fost o amendă în mărime de 550 unităţi convenţionale, ceea ce constituie 11000 lei, cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe termen de 3 ani.

Actorul Sergiu Voloc nu a fost de găsit la telefon. Însă acesta a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Actorul Sergiu Voloc s-a făcut cunoscut prin filmele regizate de Igor Cobileanski: „Plictis și inspiratie”, „Când se stinge lumina”, „Sașa, Grișa și Ion”, premiate la festivalurile din România, Germania și Olanda. De asemenea, a jucat în filme turnate în Germania și Olanda.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub