(video) Ilan Șor și-a început campania electorală? „Soluția” primarului de Orhei pentru un stat prosper – colhozuri moderne

Primarul orașului Orhei are planuri mari pentru următoarele alegeri parlamentare. Cel puțin asta a declarat Ilan Șor în timpul unei întâlniri cu simpatizații său.

Urmează alegerile parlamentare, alegeri care vor arăta calea noastră pentru 4 ani. Unii vor să ne ducă în Europa, alții în Rusia, alții în altă parte iar eu vreau ca noi să trăim în Moldova, într-o Moldovă curată și frumoasă, unde vor fi pensii bune și salarii bune, întreprinderi de stat, fabrici, colhozuri. Azi, scopul nostru nu e să îi convingem pe oameni să voteze pentru noi, ci să le propunem și povestim programul nostru. Vă spun încă o dată, nu merg în Parlament, nu merg la putere, pentru a primi puterea. Eu nu am nevoie de ea. Azi, vreau să schimb țara noastră. Dacă vrem după parlamentare să trăim într-o țară prosperă, unde în fiecare sat vor fi drumuri, unde în fiecare sat va fi lumină, unde în fiecare sat vor fi colhozuri moderne… am promis și voi face asta”, a spus Șor.

UNIMEDIA amintește că în februaria, a fost luată decizia ca dosarul primarului din Orhei să fie strămutat de la Curtea de Apel din capitală la Cahul, după ce doi judecători de la Curtea de Apel au depus cereri de autorecuzare, după ce și magistrații Xenofon Ulianovschi și Silvia Vrabii au refuzat să examineze dosarul.

Ilan Shor a fost condamnat în vara 2017 la 7 ani și 6 luni de închisoare.

Pub