(video) Ilan Șor, către moldovenii din diasporă care și-au scos centurile și au spus că vin acasă: „Vă aștept la Orhei”

Ilan Șor a răspuns unui grup de moldoveni din diasporă, care au spus că "își scot centurile și vin acasă", asta după ce primarul de Orhei amenințase cu cureaua unii politicieni și jurnaliști.

(video) Ilan Șor, către moldovenii din diasporă care și-au scos centurile și au spus că vin acasă: „Vă aștept la Orhei”
(Foto: UNIMEDIA)

Sarcasm sau nu, Ilan Șor a spus că a auzit că grupul de moldoveni, stabiliți la Paris, vor să vină acasă și i-a invitat la Orhei, unde, potrivit lui, funcționează programul "Moldova e casa mea" și prin care cei care se întorc în țară primesc indemnizații unice și compensații pentru un an.

"Acest program este conceput special pentru orheeni, dar special pentru voi am să fac o excepție și vă voi include în acest program. Mai mult, venind în Orhei, veți putea vedea schimbările pe care am reușit să le facem timp de trei ani în Orhei: să construim drumuri, să reconstruim curțile, să construim OrheiLand, parcuri moderne, wifi gratis și multe altele, care nu sunt nici în minunatul oraș Paris. Vă aștept și vă invit să vă întoarceți acasă", a spus Ilan Șor într-un video.

Pub

Grupul din diasporă filmase recent un video în care unii din cei prezenți și-au scos demonstrativ centurile, imitându-l pe Ilan Șor.

Recent, după ce presa a scris că Ilan Șor s-a prezentat la un protest recent cu o curea care costă peste 1000 de dolari, primarul de Orhei a postat un video în care amenință jurnaliștii și unii politicieni că vor fi pedespiți cu aceeași curea, atunci când acesta va veni la putere. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub