(video) Îi este Leancă rival lui Filat? Răspunsul liderului PLDM

Vlad Filat neagă că între el și Iurie Leancă ar exista o rivalitate. Liderul PLDM spune că relațiile sunt bune, mature și îndreptate spre interesul PLDM și obținerii unui scor cât mai bun în alegeri, transmite UNIMEDIA.

„Noi cu dl Leancă ne cunoaștem de suficient timp. Împreună am lansat mai multe acțiuni care sunt departe de interesele personale. Avem și maturitatea necesară pentru a asigura unitatea, dar și mobilizarea necesară a partidului pentru a obține voturi. Lucrurile stau bine”, a declarat președintele PLDM în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul național de televiziune.

Vlad Filat spune că evită să urmărească ce se scrie pe rețelele de socializare și în anumite instituții de presă la acest subiect. Potrivit lui, problemele despre care se vorbește „sunt niște invenții care sunt departe de a urmări interesele PLDM-ului”. 
 
„Să-i lăsăm pe cei care discută să se ocupe în continuare de discuție. Noi ne vom concentra pe acțiuni. Eu vreau să atrag atenția că în alegeri participă partide politice, nu analiști politici sau jurnaliști. Noi ca și partid avem capacitatea nu doar pentru a discuta, dar și pentru a lua decizii corecte, ca în rezultat să avem victorie în alegeri”, a specificat politicianul.
 
Filat a ținut să transmită un mesaj către „cei dornici de a vedea probleme”. „Ce ține de frustrări, dacă aveam asemenea stări, nu exista Guvernul Leancă. Eu am mers în aceste acțiuni conștient. Eu am fost în funcția de prim-ministru timp de 3 ani și 7 luni, am avut suficientă atenție, am fost suficient pe sticlă, nu asta mă interesează acum. Nici funcțiile nu mă interesează acum. Mă interesează să avem un rezultat suficient în alegeri pentru a asigura continuitatea”, a conchis liberal-democratul.
 
Întrebat dacă este posibil ca Iurie Leancă, prim-vicepreședintele PLDM, să fie primul pe lista electorală a formațiunii, având în vedere că se bucură de o mai mare încredere din partea cetățenilor, Filat a spus: „ratingul mai mare nu înseamnă că va aduce mai multe voturi”.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub