(video) Hyundai a făcut un Santa Fe decapotabil şi acesta se află tocmai în Australia. Primul test drive

Aţi ştiut asta? Hyundai a făcut dintr-un Santa Fe de nouă generaţie un SUV decapotabil şi acesta se poate găsi tocmai în Australia. Colegii noştri de acolo au avut oportunitatea să realizeze în exclusivitate un test drive cu maşina.

Adevărul este că acest Santa Fe Cabriolet a fost creat într-un singur exemplar şi aşa va rămâne. Hyundai nu are planuri să aducă în serie un astfel de model, făcându-l doar pentru o reclamă TV, în care o cameră poate înregistra mai uşor imagini cu cele 7 locuri din habitaclu.

Maşina este perfect legală, însă din motiv că nu a îndeplinit toate regulile şi nu a trecut toate testele pentru a fi de serie, nu poate fi condusă pe drumuri publice. Colegii australieni au cerut-o de la filiala locală a Hyundai pentru un review şi aceştia au fost bucuroşi să le-o dea, însă doar cu condiția că va fi utilizată într-o zonă închisă. Află ce sistem unic are şi vezi reportajul video, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.