(video) Google întăreşte algoritmii după ce sânii unei tinere au transformat un loc izolat în punct de atracţie de 5 stele pe Google Maps

Google a anunţat că îmbunătăţeşte algoritmii de filtrare a conţinutului încărcat în Google Maps după ce un clip video cu o femeie care îşi arăta sânii a devenit un punct de atracţie de 5 stele în serviciu. Tânăra s-a filmat pe o şosea puţin circulată dintr-o zonă agricolă din Taiwan.

Foto: captură video

Înregistrarea de 18 secunde s-a viralizat, iar Google a şters-o, dar nu înainte de a primi sute de recenzii de 5 stele (din maxim 5 posibile) de la utilizatorii de Google Maps. „Nu m-am gândit niciodată să merg acolo, dar acum îmi doresc asta”, a scris cineva.

Utilizatorii care încarcă, prin intermediul programului Local Guides, conţinut - recenzii, imagini, clipuri video - pe platforma Maps sunt recompensaţi cu puncte care pot fi consumate în schimbul a produse şi servicii de la Google şi parteneri. 

Compania a anunţat că vrea să afle cum a fost încărcat clipul sensibil în Maps fără ca algoritmii să îl detecteze. 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.