(video) Filmul Ocean"s 8 a debutat pe primul loc în box office-ul american

Filmul "Ocean"s 8", o peliculă cu distribuţie majoritar feminină şi inspirată din universul seriei cinematografice "Ocean"s", a cărei protagonistă este de această dată Debbie (Sandra Bullock), sora personajului Danny Ocean (George Clooney), a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, transmite agerpres.ro.

Foto: independent.co.uk

Filmul regizat de Gary Ross şi produs de Warner Bros., în a cărui distribuţie se remarcă şi alte staruri feminine, precum Cate Blanchett, Anne Hathaway şi Rihanna, a obţinut încasări de 41,5 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în America de Nord.

Filmul "Ocean"s 8", ce prezintă un jaf comis de femei, sparge anumite coduri ale unui gen cinematografic până acum extrem de masculin, pentru a revitaliza franciza "Ocean"s".

Fostul lider al box office-ului nord-american, "Solo: A Star Wars Story", continuă să dezamăgească şi a coborât pe locul al doilea cu încasări de 15,2 milioane de dolari în al treilea weekend de proiecţii.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.