(video) Fantastic! Volvo Trucks a făcut un cap tractor electric autonom care nu este mai înalt decât un om

Volvo Trucks prezintă acum, în 2018, o nouă soluție de transport care constă din vehicule comerciale autonome, care pot contribui la un transport mai eficient, mai sigur și mai curat.

Obiectivul, pe termen lung, este de a le oferi companiilor care au nevoie de servicii permanente de transport, între noduri logistice fixe, o suplimentare a ofertelor curente.

Creșterea populației lumii și dezvoltarea urbanizării determină provocări semnificative în direcția soluționării problemelor de mediu, cum ar fi ambuteiajele, poluarea și zgomotul excesiv. Creșterea consumului, dezvoltarea rapidă a comerțului electronic și lipsa generalizată a șoferilor pun presiuni tot mai mari asupra găsirii soluțiilor eficiente de transport.

Soluția viitoare de transport concepută de către Volvo Trucks, numită Vera, este destinată să fie utilizată pentru sarcini frecvente și de rutină, caracterizate prin distanțe relativ scurte, volume mari de mărfuri și precizia ridicată a livrărilor. Află mai multe detalii despre invenţia suedezilor, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.